Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] 萬眾期待!英雄本色 A Better Tomorrow Mark哥

[複製鏈接] |關注本帖
FRX-00 發表於 24-11-2016 08:51 PM
Thanks.
條呔好艱難攪, 拉緊咗會撑返鬆, 要諗諗點攪

如果你識打呔最好拆出黎再打過…我拆完打過靚仔晒
rarityraider 發表於 24-11-2016 10:04 AM
買左!我覺得造得非常神似, 套衫手工亦合格有餘,衫料唔算厚。試想想個角色要著四層衫,感覺上厚重係難免!
...

我同意你的講法, 尤其係美隊個問題
其實幾正啊
個頭我覺得有7成似
rarityraider 發表於 24-11-2016 10:04 AM
買左!我覺得造得非常神似, 套衫手工亦合格有餘,衫料唔算厚。試想想個角色要著四層衫,感覺上厚重係難免!
...

隔離Po 有位師兄話呢隻自組都不如...
呢隻除開計$900,我俾夠$1000佢做budget 自組,
佢如果自組一隻Mark 靚過呢隻,我再俾多$1000佢又點話丫

最搞笑話瘋人院Joker $1380 有櫈,有手有腳仲想點?
原來而家D figure 賣$1380 有手有腳,有頭有櫈,已經係恩賜
FRX-00 發表於 24-11-2016 12:56 AM
都出得幾好0丫
執執件衫,企返好0的
大部份角度睇都似0既

師兄,你影得好自然! NICE PHOTO!!!
kimlam 發表於 25-11-2016 02:18 PM
呢隻除開計$900,我俾夠$1000佢做budget 自組,
佢如果自組一隻Ma ...

我都覺得呢隻ok呀!未算最好,但已是暫時最好

如果買我都會choose Mark哥多過無紋身小丑
kimlam 發表於 25-11-2016 02:18 PM
佢如果自組一隻Ma ...

我睇到隔離PO都笑左出黎。
...

若回到四五年前的技術來說,套衫係合格有餘。

無隻隊長造得似?哈,真係各花入各眼,無得拗!
ilove12inch 發表於 25-11-2016 05:39 PM
若回到四五年前的技術來說,套衫係合格有餘。

無隻隊長造得似?哈,真係各花入各眼,無得拗!

忠於原著,當年拍攝技巧無而家咁花巧同細緻,
腫脹係自然!只不過而家通脹,皮費貴左!
要做太details既野成本高!你地唔好睇格手推車易整!
可能要特別開個模比佢!分分鐘貴過你地買一部!
License又貴,又唔係套套戲都投倒返黎開project!
送部手提電話比你都偷笑啦!人地紫色大褸手機已經係限定版喇!
以今時今日黎講,佢𢱑返黎既成本已經高,當然要轉駕返落消費者身上!
唔中意咪唔好玩唔好買囉!
你地都唔知佢揼左幾多錢做呢個marketing 落呢間空殻公司度營銷,
又要攪感謝日又要做會員優惠你估佢唔蝕錢同浪費資源咩?
果d垃圾蟹貨蝕左都唔方便講啦!質疑參差就梗係將價就貨啦!為左紀念死與未死既人黎講佢都算相當有心,百分百良心賣家都無賺到盡!
以佢呢間3-4線廠黎講佢已經好有heart!
個盒咁大,d字咁大你估用photoshop執字同併色唔洗成本咩?
佢貴就係貴在夠地踎!樂觀又主觀既假設黎講,佢真係夠原汗原味,又道地!
License 好難𢱑返黎,人地果d正版副廠都唔夠膽雕咁大隻字同咁冒險因為你地中意就訓身投資!
油水位好難賺,佢出左版之後又有人再翻模!請支持正版!
窮既就退而求其次"自組"啦!自組真係有機會再平,因為出版後好快就會變成死貨同有玩家脫坑賤賣!
襯佢仲健在就支持下喇!
英雄本色係小弟兒時大愛,戲院睇到O左成場嘴。當EB出背圖個陣我真係驚佢整到佢後期啲李小龍咁,唔知咩水。就算官圖我都覺得眼太細。不過因為大愛所以忍唔住去shop睇下。咁啱有師兄買緊,我睇清楚實物,頭雕比官圖似。大褸夠薄(幾驚佢係唔係都做兩層厚爆)。於是比錢買左。佢未算頂級水準。不過合格有餘。而且攞正license出港片人物,心諗都要支持下。希望佢出狄龍、張國榮。
正常樣頭雕唔錯WO,
反而套衫我接受唔到....
wing1123 發表於 25-11-2016 11:06 AM
如果你識打呔最好拆出黎再打過…我拆完打過靚仔晒

Thanks, 得閒攪攪佢先

hi, can ask if the body color match the head?

is it special color body or normal body same color?